Relaxfauteuil Farstrup Nobel 8950

De fauteuils van de Nobel-serie worden aangevuld met de schommelstoel 8950, waarvan de nobele uitdrukking van de nobele rugleuningen is gebaseerd op Scandinavische kenmerken en Deense designstijl. Het frame is gemaakt van massief eikenhout, heeft afgeronde randen en mooie gevouwen armen, die zorgen voor een goede grip bij het in- en uitstappen.

De schommelstoel is, net als de andere fauteuilmodellen in de serie, ontworpen met een sterke focus op zitcomfort, goede rugondersteuning en de mogelijkheid om de rugleuning traploos te verstellen met de externe vergrendelingshendel in messing. Het bovenste deel van de rugleuning kan ook worden aangepast voor een optimale ondersteuning van de nek – ongeacht de helling van de rugleuning.

De rustige en schommelende bewegingen van de schommelfunctie zijn ontspannend en creëren rust voor de gebruiker die veel van de stoel kan genieten. Voor de stoelen bevindt zich ook een voetenbank met de mogelijkheid om de zitting te kantelen – (Nobel 8990 poef).

De Nobel schommelstoel past heel goed bij de relaxfauteuils Nobel 8920 en 8900 en kan met bijpassende meubels rust creëren in het interieur.

Het frame van de schommelstoel is gemaakt van massief eiken – waarbij het mogelijk is om te kiezen tussen verschillende oppervlaktebehandelingen (zie verdere info) en het mogelijk is om te kiezen tussen een brede selectie van kwaliteitstextiel, leer en kunstleer in een groot aantal verschillende kleuren .

Getoond in de afbeelding

Model: Nobel 8950