Algemene Informatie

Over Gaertner

Wie we zijn en wat we doen:

Verkoop van ergonomische meubelen aan particulieren en bedrijven. Voor thuis én op het werk! Wij houden ons bezig met productergonomie. Prima betaalbare en comfortabele ergonomische meubelen. Voor oud én voor jong. Voor thuis én op het werk. Een ruim assortiment met voor ieder wat wils: dat is in een notendop Gaertner, sinds 1987 een begrip in Nijmegen en de rest van Nederland.

Onze mensen doorlopen samen met de klant het hele traject. We adviseren, leveren persoonlijk af, stellen het product in en bieden nazorg als dat nodig is. Gratis proefplaatsing of passing op locatie is mogelijk vraag naar de mogelijkheden.

Voor curatieve of preventieve vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Deze bedrijven kozen voor Gaertner:

 • UMC St. Radboud
 • CWZ (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis)
 • Radboud Universiteit
 • HAN (Hoge School Arnhem Nijmegen)
 • ROC
 • Intervet International BV
 • Gemeente Druten
 • Gemeente Heumen
 • Gemeente Nijmegen
 • Gemeente Cuijk
 • En vele anderen…

 

Onze 5 hoofdactiviteiten

Relaxfauteuils; voor de optimale ontspanning en zitcomfort; op maat gemaakt; van klassiek tot modern met handbediende of elektrische verstelmogelijkheden. En om toch weer gemakkelijk uit de stoel te komen is een ingebouwde sta-op-functie het ideale hulpmiddel. De nieuwste ontwikkeling is bewegend zitten; dit is een nauwelijks merkbare draaibeweging in het zitgedeelte van de relaxfauteuil. Omdat de wervelkolom in beweging is worden rugklachten verminderd of zelfs voorkomen.Dé uitkomst voor mensen met rugpijn en/of mensen die stoel-afhankelijk zijn. Overigens is het beeld van enkel “seniorenstoel” achterhaald en dankzij zeer modern design wint de relaxfauteuils ook bij de actieve dertigers en veertigers aan populariteit.

Werkplekadvies; voor particulieren en bedrijven verstelbare bureaus en ergonomische bureaustoelen van diverse gerenommeerde merken; allen met “arbo-verantwoord”. Bureaustoelen, balansstoelen en zitkrukjes die het actief zitten bevorderen. Vooral voor mensen die op hun werk of thuis veel achter een bureau zitten; met rug- en nekklachten of met beperkingen, maar ook bijvoorbeeld voor extra lange of brede mensen; denk hierbij ook aan “de jeugd van tegenwoordig” die steeds langer en zwaarlijviger wordt.

Exclusieve comfortfauteuils; voor in de woonkamer, slaapkamer, studiekamer of bibliotheek waarbij Design én Ergonomie gecombineerd zijn in namen als de “Peel Club Variér Stokke”, de “Gravity” voor zowel vergaderen als totale ontspanning en de fraaie “Planet” kuipstoel. Ook voor de eetkamer zijn er design eetkamerstoelen zoals de “Date”, de “Actulum” en Pendulum welke ook toegepast worden in wachtkamers.

24-uurs Stoelen; voor o.a. Meld- en Controlekamers, Hotelreceptie enz. Het werk in meld- en controlekamers vindt veelal 24 uur per dag, 7 dagen per week plaats. Uiteraard betekent dit dat er zeer hoge eisen ten aanzien van de duurzaamheid aan de stoelen voor de operators moeten worden gesteld. In de praktijk blijkt helaas dat vele stoelen die voor dit werk worden gebruikt vaak kapot gaan en een zeer beperkte levensduur hebben (1 – 2 jaar). Het gevolg is veel ergernis en een grote afschrijvingspost. Specifiek voor toepassing in meld- en controlekamers bieden wij diverse 24-uurs stoelen die voldoen aan de gestelde eisen.

Professionele werkplekoplossingen; voor specialistische beroepen en specifieke werkomstandigheden zoals diverse behandelkrukken, zit-stahulpen van Score, Medical zadelzittingen, Dental-krukken, maar ook ergonomische balansstoelen uit het programma van Variér Stokke voor bijvoorbeeld de behandel- en/of wachtkamer.